Om mig


Johan Sidell heter jag som driver företaget S.T.O.R.K.E.N.S                                                          

Namnets bokstäver kan vara fritt att tolka, men min tanke är Sidell Tur Och Retur Konsult

Jag startade ett eget företag för att själv kunna göra skillnad på de uppdrag jag erbjuder och utför.

Min företags idé är att nätverka, med andra företagare för att på så sätt behålla personligheten mot kunderna, jag blir er kontakt och ansvarig för uppdraget, men med hjälp av andra kan jag erbjuda bredd och lösningar på uppdragen.

Huvuddelen i företaget är bud och transporter ”som gör skillnad” tanken är att du som uppdragsgivare stor som liten skall känna dig trygg och nöjd med våra tjänster, det skall vara ”som om du gjort det själv”, med de tydliga ledorden i företaget: SERVICE*KVALITET*FLEXIBILITET 

Har bred erfarenhet från många områden : Serviceinriktade tjänster som säljare, kock, persontransporter. Är utbildad tågtekniker, har sen 2011-2017 jobbat på konsultbasis mycket med kvalitetssäkring, besiktningar inom stora internationellt verkande bolag så som Bombardier, ABB, Volvo Powertrain  mfl. Det är en tjänst jag fortfarande kan erbjuda på konsultbasis.

Som person är jag glad, framåt, nyfiken, handlingskraftig, problemlösare, ärlig, resultatinriktad, noggrann ”spindel i nätet typ”.

Inget är omöjligt det tar bara lite längre tid”

Saker som jag blir glad av : Min son, familjen, företagande, natur, motorcykel, hobby motorfordon, musik, film, hjälpa människor, smide, laga/tillverka saker, resor,